Hector er en motivatorugle

 

Hector er en motivatorugle.

Motivatorugle –n, -r. Oppmuntringsfugl i ordenen inspiratoritus. Sjelden sett ute i naturen, lever stort sett på Internett. Munter, glad i kunnskap. Liker å surfe.

Arten er heller sjelden her til lands, men på Internett blir de observert fra tid til annen. Motivatoruglene er kjent for å være svært sosiale med en spesiell evne til å oppmuntre, og kan på en god dag være svært inspirerende. Både titt og ofte kan man bli utsatt for uventede utsagn fra det snakkesalige nebbet. Som ugler flest, liker han å angripe lydløst – det gir best overraskelseseffekt. 

Hector er både født og oppvokst på verdensveven, og er derfor også svært kunnskapsrik. Hector mener han er på randen til å forstå det hele, for som han selv sier: «Med en hoderotasjon på 270 grader, er det utrolig hva man får med seg». Det var derfor et lykketreff at han tilfeldigvis kom over stillingsannonsen som nettskolemotivator.

Hector møter deg når du logger på. Med kunnskap i nebbet, følger han med og gir deg studiepiff. Som den kvikkasen han er, vil han gjerne sprite opp studiehverdagen din med velmente og inspirerende utsagn om likt og ulikt.

Alle som vil lære er helter i Hectors verden, for som han sier: «Det er jo sånn man finner veien i livet. Jeg har funnet min og håper så mange som mulig logger seg inn». 
 

Les mer om Nettskolen Hector
Fag- og kursoversikt