Alltid ledig studieplass!

Som nettstudent kan du studere hvor som helst, når som helst.  

FRIHET

Å studere på nettet er et reelt alternativ til mer tradisjonell utdanning der du er bundet til studiestedet ditt. Med nettet som studiearena, er alt kun et klikk unna. Du kan studere der du vil, når det passer for deg. 

FLEKSIBILITET

Du trenger ikke bruke verdifull tid på å reise fram og tilbake til studiestedet ditt. Som nettstudent er det du som bestemmer når du vil studere. Kanskje du vil gjøre oppgaver på toget på vei til jobben? Lese en artikkel på hytten i helgen, skrive på kveldstid eller i ferien? Nettskolen er åpen hver dag, hele døgnet, hele året. 

DER DU ER

Som nettstudent kan du studere hvor som helst. Kanskje har du en partner som må arbeide i utlandet en tid? Da er det praktisk å ta videreutdanning som nettstudent. Eller kanskje du bor langt fra et studiested, eller har en travel jobb og trenger å være fleksibel. Da passer det bra at studiet ditt er basert på nettet. 

NÅR DU VIL

Nettstudier er ikke som vanlige studier der du må forholde deg til søknadsfrist og oppstartdatoer. Som nettstudent kan du velge når du vil begynne, og det er alltid ledig studieplass. Kanskje er nettopp sommerferien tiden for litt ekstra utdanning? 

Les mer om å studere hos HectorFag- og kursoversikt

På grensen til å forstå det hele!